Om oss

Bakgrunden till Wall Art Records

Wall Art Records startade år 2020 med visionen att erbjuda en stilren och estetiskt tilltalande lösning för att hänga upp vinylskivor. Genom noggranna prototyper och tester utvecklade vi våra unika och kreativa hängare som ger skivorna en visuell "svävande" effekt längs väggen. Efter att ha upplevt en stark efterfrågan internationellt och framgångsrik försäljning på olika plattformar, beslutade vi oss för att skapa en dedikerad webbshop för våra produkter. 

 

Practical North - Företaget bakom Wall Art Records

Practical North är idag en enskild näringsverksamhet ägd av Gustav Ebertsson. Företaget grundades redan 2015, men har förändrats och antagit olika former under åren. Med en stark förankring och intresse för innovation och entreprenörskap har Practical North varit ett utrymme för unika idéer och projekt. 

På Practical North och Wall Art Records har vi en passion för att skapa unika detaljer och lösningar som sticker ut. Som företag är vi små men agila och kreativa. Vi tror att man alltid ska ha öppna armar för såväl möjligheter som idéer. 

Upptäck våra produkter