Frakt & Retur

Fri frakt

På beställningar över 399 kr inom Sverige bjuder vi på frakten.

Leveranstid

Samtliga beställningar hos oss skickas inom 3 vardagar via PostNord som varubrev. Därefter tar det i genomsnitt 1-2 vardagar för packetet att levereras.

Returer

Du kan när som helst göra en retur på din beställning inom 14 dagar.

Varför fick jag inget spårningsnummer? 

Då vi skickar alla våra beställningar som brev via Postnord finns det inget spårningsnummer. Däremot är detta ett snabbt och smidigt alternativ som i de flesta fall gör att paketen kommer hela vägen hem till brevlådan.

Returer

Hos oss har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp! Det innebär att om du är nöjd med din produkt kan du behålla den, men om du ändå känner att du vill returnera eller byta den har du möjlighet att göra det inom 14 dagar. För att returnera eller byta din produkt måste den vara i samma skick som när du fick den, och den måste finnas i sin originalförpackning.

Om du vill genomföra en retur mejlar du direkt till practicalnorth@gmail.com. I mejlet skriver du anledningen till din retur och ordernumret. Efter att ha fått en bekräftelse från oss skickar du sedan tillbaka ditt paket till adressen som kommer stå i vårt svarsmejl. Observera att du alltid står för fraktkostnaden vid returer. 

Kontakt

Några frågor eller funderingar? Du kan alltid komma i kontakt med oss på practicalnorth@gmail.com

Upptäck våra produkter